Termografija - DAMIBA Trade

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

BESPILOTNE LETELICE i SENZORI- PRODAJA I RAZVOJ

Elektronska pošta Štampa PDF

Od 2015. godine DAMIBA TRADE d.o.o. je ovlasćeni zastupnik i diler DJI (http://www.dji.com/) globalnog proizvođača bespilotnih letelica. Pored prodaje 'consumer-spremnih za letenje' letelica, obuke korišćenja bespilotnih letelica, DAMIBA uvodi i razvoj univerzalnih letećih platformi sa specijalnim senzorima naših principijala FLIR (http://www.flir.com/home/), PHOTONIS (https://www.photonis.com/en/cameras) i SONY (https://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-camerasindustrial/cat-ciblockcameras/). Resenja su namenska za posebne klijente sa posebnim zahtevima.

 

 

 

 

 

Spremni za letenje

 

Inspire 1 Najnaprednija tehnologija dolazi u okviru jedne leteće platforme vrlo jednostavne za upotrebu koja Vam omogućava da stvorite sebi nezaboravne trenutke. (http://www.dji.com/product/inspire-1)
Phantom 3 Standard Siguran, jednostavan i zabavan u letu Phantom 3 Standard Vam omogućava da dohvatite nebo i zabeležite svoje evente. (http://www.dji.com/product/phantom-3-standard)
Phantom 2 Vision + Phantom 2 Vision + sistem sadrži 3-osni stabilizacioni gimbal koji drži HD kameru sa 14 megapiksela. Preko namenske mobilne aplikacije omogućeno je da se prati živa slika sa kamere za posebne prilike. (http://www.dji.com/product/phantom-2-vision-plus)

Leteće platforme za razvoj

Spreading Wings S1000+ (http://www.dji.com/product/spreading-wings-s1000-plus)
Spreading Wings S900 (http://www.dji.com/product/spreading-wings-s900)

Specijalne razvojne platforme za civilne i customized primene

Matrice 100 Lak okvir i efikasni motori omogućavaju let i do 40 minuta. Omogućen je namenski slot za drugu bateriju kako bi se produžilo vreme leta kada se letelica dodatno optereti. (https://developer.dji.com/matrice-100/)
Guidance Guidance je revolucionarni vizuelni sistem senzora. Pomoću moćnog procesora, integrisanih kamera, ultrazvučnih senzora i najnaprednijih kompjuterskih algoritama Guidance štiti letelicu i omogućava viši nivo sigurnosti u toku leta. (https://developer.dji.com/guidance/)
Manifold Ugradni kompjuter za letelice Manifold omogućava developerima da svoje platforme pretvore u inteligentne leteće robote koji bukvalno u letu mogu obavljati složene kompjuterske zadatke i istovremeno obrađivati napredne slike. (https://developer.dji.com/en/manifold/)

Senzori

Specijalni senzori

Flir Tau 2 Flir Tau 2 kamera je zbog svojih karakteristika odlična za korišćenje na bespilotnim letelicama. Korišćenjem specijalnih sočiva menja se ugao gledanja i povećava vidno polje. (http://www.flir.com/cores/display/?id=54717)
Flir Vue Flir Vue omogućava odlične snimke u najrazličitijim uslovima. Jednostavna je i vrlo pristupačna za komercijalne letelice. Veoma lako se integriše na različite modele letelica. (http://www.flir.com/flirvue/)
Flir Vue Pro Flir Vue Pro je više od obične termalne kamere. Napravljena je za profesionalnu upotrebu i predstavlja kameru koja omogućava merenje i snimanje temperaturnih vrednosti. (http://www.flir.co.uk/suas/content/?id=70728)
Flir Ax5 serija Ovoj seriji pripadaju A35/A65 kamere. To su jeftine IC kamere i vrlo lako se integrišu na letelice. (http://www.flir.com/automation/display/?id=56341)
Photonis Nocturn Photonis Nocturn je kamera visoke rezolucije, ima visoku osetljivost i veliki dinamički opseg sa niskom potrošnjom energije. Male dimenzije joj dozvoljavaju korišćenje na letelicama, prenosnim i ručnim gimbalima. Ove kamere omogućavaju snimanje u realnom vremenu u vidljivom i IC delu spektra. (https://www.photonis.com/en/product/nocturn-camera)
Sony Block kamere (https://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-camerasindustrial/cat-ciblockcameras/)
I razne druge action kamere

Kontroleri i oprema

http://www.dji.com/products

Ručni gimbali amaterski i profesionalni

Ronin M Kompaktan, lagan i jednostavan za korišćenje, Ronin M ostvaruje zajednički san svih snimatelja: SLOBODA. (http://www.dji.com/product/ronin-m)
DJI Ronin DJI Ronin je uređaj koji je napravljen za profesionalne snimatelje i predstavlja generacijski skok u tehnologiji stabilizacije kamere. (http://www.dji.com/product/ronin)

Gimbali za letelice

Zenmuse X5 serija (http://www.dji.com/product/zenmuse-x5s)
Zenmuse H4-3D (http://www.dji.com/product/zenmuse-h4-3d)
Zenmuse H3-3D (http://www.dji.com/product/zenmuse-h3-3d)
I drugi http://www.dji.com/products

Napredni novi gimbal

Osmo Osmo omogućava savršene video snimke čak i kada ste u pokretu. Osmo Vam pomaže da snimite videe i fotografije kao nikada pre. (http://www.dji.com/product/osmo)

HD Video Downlink

DJI Lightbridge i DJI Lightbridge 2 omogućavaju prenos prenos HD slika i snimaka http://www.dji.com/product/lightbridge-2 http://www.dji.com/product/dji-lightbridge

Zemaljska stanica

iPad Ground Station Prenosiva kontrolna platforma vrlo jednostavna za korišćenje na terenu omogućava Vam da napravite brze promene u toku leta. (http://www.dji.com/product/ipad-ground-station)
Trenutno ste na strani: Bespilotne letelice