Termografija - DAMIBA Trade

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

O nama

Sadašnja pozicija preduzeća DAMIBA trade d.o.o. je rezultat dugogodišnjeg zalaganja u domenu infracrvene termografije u smislu postizanja visokog nivoa kompetentnosti i stručnosti u radu sa infracrvenim mernim i nemernim uredjajima.

2002. godine, fenomen termovizije na našim prostorima bio je potpuno nepoznat. Uz podrsku menadzera kompanije FLIR iz SAD, osniva se Damiba trade d.o.o. sa ciljem promocije i komercijalizacije termovizijskih kamera ove renomirane kompanije.

Damiba trade d.o.o. je danas jedno moderno preduzeće, orientisano na visoku tehnologiju, stručni kadar i na klijente. Sama priroda posla zahteva od naseg kadra konstantno usavršavanje i ne samo poslovni odnos sa klijentima. Naši klijenti često postaju i nasi partneri i prijatelji. Naši napori u domenu promocije termovizije se nastavljaju i oni su nas prioritetni cilj kao i sam odnos prema krajnjim korisnicima IC opreme.

Zato naročitu pažnju posvećujemo post prodajnoj podršci i praćenju klijenata kroz njihova iskustva sa IC opremom, pružajuci im konstantnu tehničku podršku i prateći ih u njihovom radu i osvajanju ove tehnologije.

Danas je Damiba trade d.o.o. u stručnim krugovim već ostvarila svoj zapazeni imidž i jedan od najvažnijih ciljeva jeste da se taj imidž i dalje unapredjuje. Zato ćemo i ubuduće negovati isti pristup i entuzijazam koji nas je doveo do pozicije koju imamo danas, a to je referentni centar za infracrvenu termoviziju na našim prostorima.

Trenutno ste na strani: Home