Termografija - DAMIBA Trade

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Usluzna merenja termovizijskim uredjajima FLIR

Elektronska pošta Štampa PDF

Kada jednoj kompaniji kupovina IC opreme nije u investicionom planu, a ipak postoji potreba za IC kontrolom objekata, proizvodnih procesa i sl. DAMIBA pruža usluge snimanja termovizijskim kamerama FLIR Systems-a najnovije generacije i izradu pratećih izveštaja i termografskih analiza u FLIR.ovim softwerskim paketima.

Snimanja obavljaju naši termograferi koji poseduju sertifikate ITC za profesionalne korisnike termalnih infracrvenih sistema izdate od strane Infrared Training Centra ITC iz SAD - www.infraredtraining.com.

Usluge se vrše po ustanovljenoj proceduri u sastavu našeg sistema kvaliteta prema normi ISO 9001. Budući da se radi o metodi ispitivanja bez razaranja sama IC kontrola ne utiče na proizvodne procese i ne menja ritam rada niti ambient u kome se snima. Klijent nakon usluge dobija izveštaje i analize sa naznakom detalja i mesta za daljnja  praćenja stanja snimanog objekta ili hitne intervencije po potrebi preventivnog održavanja.

Usluge se vrše i za one klijente koji žele da upoznaju, vide i shvate prednosti IC metode pre kupovine FLIR IC opreme.

Za naše stalne klijente DAMIBA obezbeđuje posebne pakete usluga, koje se odnose na periodične usluge i izradu izveštaja, prema unapred predviđenom planu i programu preventivnog održavanja, a u skladu sa procedurama preventivnog održavanja i upravljanja kvalitetom preduzeća.

Uz redovnu i ispravnu primenu pri održavanju, termografija će maksimalno zaštititi uređaje i njihovu ispravnost, otkriti potencijalne kvarove i omogućiti popravke u najpovoljnijem momentu za korisnika.

DAMIBA trade d.o.o. garantuje apsolutnu diskreciju u vezi informacija / know how.a / infrastrukture i dr. do kojih dolazi u toku pružanja usluga klijentima. Sva snimanja i izveštaji se nalaze u nasoj arhivi pod lozinkama i ne prosledjuju se trećim licima bez pismene saglasnosti klijenta.


PAŽNJA!!  - NA TRŽIŠTU SE POJAVLJUJE SVE VIŠE PRAVNIH I FIZIČKIH LICA KOJI VRŠE USLUGE TERMOVIZIJSKOG ISPITIVANJA SA NEKVALIFIKOVANIM KADROM I NEODGOVARAJUĆOM OPREMOM. SAVETUJEMO DA PRE ANGAŽOVANJA TIH LICA PROVERITE NJIHOVE REFERENCE.Formular za usluge snimanja

Trenutno ste na strani: Home